fredag 27 mars 2009

Västerås

Idag var Johan ledig så vi passade på att fara iväg och glo lite i affärer i Västerås, Liam följde med oss eftersom han är förkyld och inte skulle till dagis. Lite lagom shopping blev det, men inte mycket, inne på IKEA lyckades vi handla för hela 123 kronor, inne på biltema blev det nya torkarblad till bilen, vilket var välbehövligt, fråga vilken passagerare som helst som åkt med i våran bil på sista tiden. Fogmassa till kaklet i köket har vi också köpt, så nu ska nog det bli klart. Födelsedagspresent till Peter har vi också köpt, men vad tänker jag inte skriva för han kanske knappar sig hit in och läser.

Inne på Mediamarkt blev vi sittande i massagestolarna, så ljuvligt så, en sån dyna att lägga i data stolen vill jag ha när jag fyller år, en liten hint om någon har mellan 1-2000 kronor över i början av augusti ; ) Vi diskuterade även vitvaror med personalen så nu vet vi nog vad vi vill lägga pengar på när det är dax att byta det vi har idag, men det ligger rätt långt fram i tiden.

Innan vi åkte hem var vi förbi Michelle och lämnade lite grejor till hundarna som hon skickat efter ihop med mig, vi fick då hälsa på Agata igen, jätte kul att se hur hon har utvecklats sedan sist.

Efter en lång dag så är vi äntligen hem och har lagat mat och ätit. Tallrikarna är nästan helt rendiskade, det har hundarna sett till. Kvar att göra är att dricka lite kaffe och slappa till i soffan.

1 kommentar: