söndag 15 mars 2009

Enköping

Japp, då var yttligare en utställning avklarad och den här gången var det debuten i officiella samanhang och den kan bara summeras med att det gick riktigt bra. Johan och jag hade med oss Neo och Heba och Carina kom med Setesh, alla tre fick mycket bra kritik och fick även CK, en riktigt bra start på det officiella tävlandet m.a.o. Neo blev BH-4 och Setesh BH-R, Heba BT-R och BIM-junior.

Och här är kritiken.

Neo: Harmoniskt byggd, bra huvud & uttryck. Prima öron, bra hals. En aning rak i överarm. Normala vinklar bak. Bra överlinje, bra bröstkorg för åldern. Ngt slarvig i fronten annars rör sig bra. Bra färg och päls.

Heba: Harmoniskt byggt ungtik i 10 mån ålder. Utm. huvud och uttryck. Prima öron vacker hals. mkt typiska linjer. Fria, lätta rörelse, mkt lovande.

Vi hade en fantstiskt trevlig dag och det är som vanligt alltid roligt att träffa andra faraohundsägare. Dagens skatt och roligaste händelsen idag var nog ändå när Carina skulle äta sin smörgås och faraohunden Kevin gick förbi och helt enkelt bara norpade åt sig smörgåsen och svalde den i ett nafs, helt underbart roligt och nöjdare hund fanns nog inte i ridhuset i Enköping.

Idag hade vi lyckats få med oss kameran, men nog skulle vi behöva en annan för det blir bara inga bra bilder inomhus med den, bättre bilder än så här blir det inte med den.

1 kommentar:

  1. Tack för trevlig dag! Som vanligt! Är lite hungrig nu, ska nog ta mig en.....macka!

    SvaraRadera