söndag 1 mars 2009

Utställning

i Katrineholm har det varit idag, och vilken dag sen. Lite lagom kyligt då vi var i ridhuset men det gick, har man faraohund så är man sällan stilla utan det är hela tiden lite rörelse där man är.

Resultaten var hur bra som helst, våra "små" valpar är riktigt fina och får de bara lite hyffs och fason på sig så blir det jätte bra, och det kommer med åldern. Mellan Neo och Setesh var det mycket jämt, och Neo blev BIM och Setesh blev BH-2 av fyra hanar och Heba blev Bt-2. Och av juniorerna blev Neo BIR-junior och Heba BIM-junior, Neo slutade som BIG-2 junior. Så jag är otroligt nöjd och stolt över våra små bäbisar som inte är så små längre, är även stolt över Setesh matte Carina som är så duktig och visar Setesh så fint.

Träffade även Himmlas uppfödare Annakarin m. familj som var och visade sina valpar, så otroligt fina och söta små faraohundar, och alltid lika gott och trevligt att träffas. Synd bara att det blir så sällan bara, men snart är det sommar och då blir det lite oftare iom alla utomhus utställingar man är på.

Nåväl, jag vill gratulera till fina resultat för alla faraohundar som visades idag, nog har vi den vackraste rasen av alla. Det tycker jag :)

5 kommentarer:

  1. grattis till era jättefina resultat! Så trvlig dag som vanligt!

    SvaraRadera
  2. Jättegrattis till alla Kelamiza resultat!
    Jätteskoj!
    Kram Annakarin

    SvaraRadera
  3. Grattis till alla fina resultat i Katrineholm!

    Såg att ni varit iväg till Örebro också, tusan också att jag var på latsidan och aldrig åkte dit. Hade varit roligt att träffa och heja på er!

    Ha det så gott :-)

    SvaraRadera
  4. hejsan.
    hur är de.
    å så fina era hundar är.
    har försökt skriva inlägg ibland men då funkar de inte alltid...
    men men..
    nu ska vi göra te o smörgås här..
    förkylningen är bättre men istället har lillkillen fått magsjuka..
    hmmm.
    ha de bra !!!!
    kramkram

    SvaraRadera
  5. ja,man behöver samla lite kraft ibland.ler.
    nu ska jag sova..gääsp.
    sent som vanligt..hmm.
    natti natti.
    kram

    SvaraRadera