torsdag 5 mars 2009

Mat, mat och åter mat

Det går åt en heldel av den varan i det här huset, med 3 hungriga pojkar som ständigt är hungriga. Det är frukt i stora lass mellan måltiderna och en och annan smörgås eller tallrik youghurt/fil slinker också ner. Fasar för den dagen de blir tonåringar och äter ännu mera, men dit är det som tur är många år, fast å andra sidan går åren otroligt fort så alltså är vi där snart.


Nu ikväll så har barnen ätit middag för att efter knappt 2 timmar äta banan och nu var hela grabbligan hungrig igen och tog varsin smörgås, men det får också bli det sista för idag.

Hundarna är lika glupska de med, de äter sin hundmat för att i nästa ögonblick se helt utsvultna ut och med bedjande ögon tigga. Enligt dem så har de inte fått mat på 14 dagar, minst.
Idag har jag varit duktig och sprungit med Heba och Neo, tänkte passa på när det väl är barmark och inte isgata, istället är det bara lagom smutsigt ute på vägen, så det var bara fram med trasa och torka hundarna när vi kom in.
Någonstans där det inte bara är smutsigt är på våran tomt, där är det rena rama lervällingen, speciellt vid grinden och gången fram till dörren. Allt vatten som blir nu när snön töar bort hamnar på våran tomt, så lagom kul att ha huset som ligger längs ner i backen. Kan bara tala om att i vår blir det till att släppa in grävmaskinen in på tomten för att fixa till detta, för det här vill jag inte vara med om nästa vår ingen. Så om någon har tid över (t.ex. arbetslös) i vår/sommar kan ni alltid komma hit och planera och anlägga en ny framsida hos oss, här finns att göra ;)

1 kommentar:

  1. Jimmy kan ju komma å laga maten=)
    Å nog känner man igen grabbar å mat. För att inte tala om hur mycket mjölk det redan går åt!

    SvaraRadera