söndag 14 juni 2009

Hemma igen

Ja, jäklar vilken trevlig helg det har varit. Måste tacka familjen Fredriksson för en otroligt trevlig dag/kväll/morgon med god mat och prat. Synd bara att det regnade HELA tiden så någon mysig promenad med hundarna blev det inte, men som sagt vi hade det bra inne i stugvärmen.

Hundarna har lekt, lekt och åter lekt, eller nja, Setesh lekte kanske inte hela tiden, han hade ofta nosen i rumpan på mamma Himmla, men men, han är för go den lille pojken. När kvällen kom var de så trötta, Heba hon sov sittandes och ramlade nästan omkull, Setesh lunkade upp på övervåningen och tackade för sig, och Himmla låg i soffan och snarkade.

Vi hade våra pojkar med oss och de lekte med Hampus och Isak hela tiden och ville inte åka hem idag. Kul när det fungerar med barnen också. I bilen hem sov hela ligan, både barn och hundar. Och kan ni tänka er jag körde hela vägen dit och hem, jag som aldrig kört med husvagn bakom förut, inte heller parkerat med en sådan, nu har jag som sagt kört, parkerat och backat, utan problem. Och inte var det sista gången vi åker iväg med den heller, ser redan fram emot nästa tur, vi får se vart det bär, men vi har en idé.

2 kommentarer:

  1. Tack till er för en jätterolig helg!! Setesh har tydligen haft soffläge hela dan. Hi hi!

    Jaha, och nyfiken i strut måste så klart fråga vad eran nästa "campingide" bär av...?

    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Kan vi inte campa ihop på nån mysig camping, nu när vi har husvagn allihop?! Skulle vara mycket trevligt!

    Kram på er! /Sabina

    SvaraRadera