torsdag 3 september 2009

41*41, 704/32 osv

Ja, det är väl det jag håller på med just nu. Räknar, räknar och räknar. Tal ska räknas ut inte bara på ett sätt utan på flera sätt, vi lär oss också att tänka nytt, räkna i fembas, åttabas och tvåbas, himmla lattjo och väldigt annorlunda. Men att det ska vara så svårt att tänka rätt ibland.

Nåväl, kul är det.

Imorgon bär det av till Sandviken för att ställa ut hundarna i helgen. Det blir camping med husvagnen och halva barnaskaran, det är bara Patric och Max som följer med. Liam har inte riktigt tålamodet att orka vara med på utställningarna och Lovisa är hemma och hjälper farmor och farfar att hålla koll på huset och dess övriga husdjur d.v.s. katten, pippifåglarna och kaninerna. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng till med vagnen innan det blir vinter. Vem hade kunnat tro att vi skulle bli husvagnscampare, inte var det vi eller någon annan i vår närhet som hade trott det iaf.

Nä, ni alla, nu är det bara att fortsätta räknandet, då kanske jag inte behöver sitta hela helgen med det i husvagnen. Det skulle bara vara för trist.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hoppas det går bra på utställningen och att du slipper plugga hela helgen ;-)Jag ringer när valparna har kommit :-)Blir avundsjuk, vill också campa.

    SvaraRadera